Activele Avicola Iaşi, deţinută de de George Becali, fără cumpărător după 21 de licitaţii

Postat la 05 mai 2014 99 afişări

Administratorul judiciar a încercat de 21 de ori să vândă activele producătorului de carne de pasăre Avicola Iaşi, controlat de omul afaceri George Becali, în insolvenţă din anul 2010, cea mai recentă licitaţie fiind organizată la un preţ de pornire de circa 45 milioane de lei (circa 10 mil. euro).

Activele Avicola Iaşi, deţinută de de George Becali, fără cumpărător după 21 de licitaţii

 Cea mai recentă licitaţie a fost organizată vineri de administratorul judiciar, firma Management Reorganizare Lichidare Iaşi, însă la fel ca şi la precedentele 20 de încercări niciun investitor nu a fost interesat să cumpere activele scoase la vânzare.

"Nu s-a prezentat niciun cumpărător la licitaţia din 2 mai. Vom organiza pe 23 mai o nouă licitaţie, la acelaşi preţ. Avem discuţii cu diverşi investitori, dar aceştia sunt doar în stadiul de a prospecta piaţa. Nu s-a concretizat nicio discuţie în achiziţia documentaţiei", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii administratorului judiciar.

Activele au fost scoase iniţial la vânzare la un preţ de 53 de milioane de lei (circa 12 milioane de euro), prima licitaţie fiind organizată în august 2012. De atunci preţul a fost redus, astfel că la licitaţia de la sfârşitul săptămânii trecute preţul de pornire a fost de 45 milioane de lei ( peste 10 milioane de euro), cu 15% sub cel iniţial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/activele-avicola-iasi-detinuta-de-de-george-becali-fara-cumparator-dupa-21-de-licitatii-12587796
12587796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.