Acţiunile Conpet vor fi transferate la bursă

Autor: Dorin Oancea Postat la 01 septembrie 2013 52 afişări

Acţiunile operatorului sistemului naţional de transport al produselor petroliere Conpet Ploieşti (COTE) vor fi transferate pe 5 septembrie de pe piaţa Rasdaq la Categoria I a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Acţiunile Conpet vor fi transferate la bursă

Transferul vine la aproape un an de la decizia AGA în acest sens. Compania a înregistrat în primul semestru un profit net de 25,8 milioane lei (5,8 milioane euro), în creştere cu 25,7% faţă de câştigul din aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, cifra de afaceri a crescut cu 5,7%, de la 162,4 milioane lei la 171,8 milioane lei (39,1 milioane euro).

Compania este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 58,72% din acţiuni. Fondul Proprietatea are 29,7% din titluri, iar restul acţiunilor sunt la alţi investitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actiunile-conpet-vor-fi-transferate-la-bursa-11284722
11284722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.