Aceste companii plătesc SALARII MEDII de 120.000 de euro

Autor: Georgiana Călin Postat la 27 aprilie 2017 568 afişări

Unele dintre cele mai cunoscute companii de tehnologie şi finanţe din lume oferă cele mai mari salarii din Marea Britanie. În timp ce mulţi abia simt rezultatele unei creşteri lente a salariilor, există 10 companii care plătesc în mod constant salarii de peste 100.000 de lire sterline pe an, conform Daily Mail.

Aceste companii plătesc SALARII MEDII de 120.000 de euro

Facebook, Microsoft, Banca Canadei şi Credit Suisse se numără în top 10 companii cu cele mai mari salarii din Marea Britanie, însă doar - Nomura International - îşi are sediul central în Marea Britanie.

Compania americană de cloud computing Salesforce este, totuşi, cea care oferă cele mai mari salarii din Marea Britanie, conform platformei de locuri de muncă online Glassdoor. Incluzând salariile şi bonusurile de bază, angajaţii Salesforce se bucură de salarii de aproximativ 110.000 de lire sterline, cu un salariu mediu de bază de 75.000 de lire sterline.

Pe locul doi se află gigantul online Facebook, unde salariile medii anuale, inclusiv bonusurile, depăşesc în mod regulat valoarea de 95 000 de lire sterline.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.