Acesta este bărbatul care va fi EXPULZAT din România! PERICOLUL MAJOR pe care îl constituia asupra securităţii ţării noastre

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 02 septembrie 2016 686 afişări

Un cetăţean irakian, suspect de propagandă spre ideologia jihadistă, a fost declarat, joi, drept persoană indezirabilă de către magistraţii Curţii de Apel pe o perioadă de 10 ani, potrivit Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Acesta este bărbatul care va fi EXPULZAT din România! PERICOLUL MAJOR pe care îl constituia asupra securităţii ţării noastre

Irakianul a intrat în atenţia SRI în 2013, după ce a ajuns în România în baza unei vize de studii.

"Ca urmare a măsurilor specifice întreprinse de către Serviciul Român de Informaţii, prin sentinţa nr. 2474 din 1 septembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti a dispus declararea ca persoană indezirabilă pentru România a cetăţeanului irakian H.R.S.H., pentru o perioadă de 10 ani. (...) În urma măsurilor informativ-operative întreprinse la nivelul SRI s-a stabilit că suspectul a derulat activităţi care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale", se arată în comunicatul de presă al Serviciului Român de Informaţii.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
irakia,
expulzare,
sri,
securitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.