Accidentul provocat de Şerban Huidu: Bărbatul aflat în comă indusă a murit. Numărul victimelor a ajuns la trei

Postat la 17 octombrie 2011 12 afişări

Bărbatul rănit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost izbită de autoturismul condus de Şerban Huidu a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă, astfel că numărul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul a murit în jurul orei 7.00, în urma complicaţiilor survenite. Bărbatul, Ion Garbiş, de 57 de ani, din municipiul Braşov, se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens. În urma accidentului, el a fost grav rănit, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Luni dimineaţă, realizatorul TV Şerban Huidu se află în continuare internat la Spitalul Judeţean Braşov. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara, duminică, managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
huidu,
victime,
moarte,
deces
/actualitate/accidentul-provocat-de-serban-huidu-barbatul-aflat-in-coma-indusa-a-murit-numarul-victimelor-a-ajuns-la-trei-8874632
8874632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.