Accident naval în Grecia: două nave s-au ciocnit în Marea Egee

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 iunie 2023 24 afişări

Accident naval în Grecia: două nave s-au ciocnit în Marea Egee

Două nave de marfă s-au ciocnit vineri în largul unei insule greceşti, în apropiere de Turcia. În urma accidentului nu au fost persoane rănite.

Două nave de marfă s-au ciocnit vineri în largul insulei greceşti Chios, în apropierea coastei turceşti, au anunţat autorităţile.

Cargoul Potentia, sub pavilion Singapore, cu 19 membri ai echipajului, şi nava ANT, sub pavilion Vanuatu, cu 13 persoane la bord, s-au ciocnit în estul Mării Egee, la nouă mile nord de Chios.

„Nu există răniţi, nu există niciun risc de poluare", a declarat pentru Reuters un oficial al pazei de coastă.

Navele nu erau încărcate cu marfă şi încă nu s-a stabilit cauza accidentului. Autorităţile greceşti au trimis la faţa locului şapte nave şi un elicopter de căutare şi salvare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
egee,
nave

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.