Accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Alexandria: 18 femei au fost rănite

Postat la 17 mai 2013 36 afişări

Un număr de 18 femei au ajuns la spital, vineri dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de o autoutilitară, apoi s-a răsturnat, în municipiul Alexandria.

Accident între un microbuz şi o autoutilitară, în Alexandria: 18 femei au fost rănite

 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Teleorman, o autoutilitară care transporta pâine nu a oprit la indicatorul Stop şi a lovit un microbuzul cu călători, care în urma impactului s-a răsturnat.

În urma accidentului, 18 femei aflate în microbuz, care făceau naveta la o unitate economică din Alexandria, au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Teleorman.

"A fost un accident între un microbuz cu 20 de locuri, în care se aflau 18 femei care făceau naveta la o unitate economică din Alexandria, şi o autoutilitară, iar după impact microbuzul s-a răsturnat. Şoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate de trecere microbuzului cu călători, iar ulterior autovehiculele au intrat în coliziune. Cele 18 pasagere din microbuz, care au suferit diferite leziuni, au fost transportate cu salvările SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman la Spitalul Judeţean Teleorman, unde se va stabili gravitatea rănilor", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, comisar Adrian Ilicea

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-intre-un-microbuz-si-o-autoutilitara-in-alexandria-18-femei-au-fost-ranite-10884117
10884117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.