Abonament pentru a activa încălzirea scaunelor în maşină. Compania care implementează soluţia

Postat la 14 iulie 2022 30 afişări

Abonament pentru a activa încălzirea scaunelor în maşină. Compania care implementează soluţia

BMW a stârnit dezbateri după ce a creat un abonament online pentru a activa încălzirea scaunelor din faţă în maşinile sale din Marea Britanie.

Abonamentul costă 15 lire sterline pe lună. Un abonament lunar pentru volan încălzit costă 10 lire sterline.

Abonamentele sunt disponibile de ceva timp în Marea Britanie pentru funcţiile de pe automobilele BMW, dar oferta pentru scaunele încălzite a început luna aceasta.

Compania spune că, dacă preferă, clienţii pot activa toate caracteristicile hardware pentru o singură plată.

Caracteristicile sunt disponibile prin intermediul magazinului online ConnectedDrive al BMW şi sunt activate de la distanţă, fără a fi nevoie să viziteze un dealer, potrivit BBC.

Oferta de scaune încălzite este disponibilă în Marea Britanie, dar abonamentele disponibile variază în funcţie de ţară.

Constructorul a declarat că "în cazul în care scaunele încălzite sau orice altă funcţie disponibilă în magazinul ConnectedDrive au fost achiziţionate în momentul în care un vehicul al clientului este comandat, nu este necesar niciun abonament sau plată ulterioară".

Dar compania susţine că posibilitatea de a adăuga noi caracteristici poate fi utilă pentru proprietarii care se răzgândesc după cumpărare.

Şi este deosebit de utilă, scrie BMW, pentru proprietarii de maşini la mâna a doua, "deoarece aceştia au acum posibilitatea de a adăuga caracteristici pe care proprietarul iniţial nu le-a ales".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abonament,
companie,
masina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.