A zecea zi de proteste: Circa 800 de persoane în Piaţa Universităţii (LIVE VIDEO)

Postat la 22 ianuarie 2012 15 afişări

Aproximativ 800 de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Universităţii, unde continuă să scandeze împotriva clasei politice şi în special a preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, spunând că vor veni până când cererile lor sunt rezolvate.

VIDEO LIVE DIN PIATA UNIVERSITATII

Ca şi în serile precedente, protestul este împărţit în două, jumătate dintre oameni scandând în zona fântânii de la Facultatea de Arhitectură, iar cealalată jumătate pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional. La protest participă şi profesori din Capitală.

Manifestanţii scandează în continuare sloganuri împotriva clasei politice şi au bannere pe care scrie, printre altele, "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi", "Jos Băsescu", "Monarhia salvează România" "Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară", "Ciumpalaci din toate ţările, uniţi-vă".

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-zecea-zi-de-proteste-circa-800-de-persoane-in-piata-universitatii-live-video-9167361
9167361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.