A trebuit LICHIDATĂ pentru că ştia asta! Marele mister al morţii lui Marilyn Monroe , elucidat după 55 de ani

Postat la 30 mai 2017 101 afişări

Marilyn Monroe a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani.

A trebuit LICHIDATĂ pentru că ştia asta! Marele mister al morţii lui Marilyn Monroe , elucidat după 55 de ani

Marilyn Monroe a fost poate cel mai mare sex simbol al secolului al XX-lea. Marilyn a început să devină cunoscută pentru talentul ei de comediană, ajutată fiind şi de remarcabila ei prezenţă scenică.

Cu frumuseţea ei, Marilyn a atras mulţi bărbaţi în jurul ei, inclusiv pe preşedintele american John F. Kennedy, cu care s-a speculat că ar fi avut o relaţie.

Circumstanţele misterioase ale morţii lui Marilyn au fost subiectul multor speculaţii, dar nu au reuşit să-i ştirbească reputaţia de cea mai legendară figură publică a tuturor timpurilor.

Vezi aici marele mister al morţii lui Marilyn Monroe, elucidat după 55 de ani. ''A trebuit LICHIDATĂ pentru că ştia asta''

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marilyn monroe,
mister,
sex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.