A nins pentru prima oară în istorie în „cel mai uscat loc din lume”. Localnic: „Am 30 de ani şi este prima dată când văd zăpadă”

Postat la 28 august 2021 5929 afişări

A nins pentru prima oară în istorie în „cel mai uscat loc din lume”. Localnic: „Am 30 de ani şi este prima dată când văd zăpadă”

Imaginile din zonă arată vehicule acoperite cu gheaţă. Deşertul Atacama, din Chile, este considerat a fi cel mai uscat loc din lume.

A nins pentru prima oară în istorie în oraşul El Salvador, situat adânc în deşertul Atacama, Chile. Pentru localnici, este prima oară când văd zăpada.

Unul dintre localnici a mătrurisit următoarele: „Sunt fericit pentru că ai noştri copiii se pot distra o vreme în aer liber. Pentru mine este minunat, am 30 de ani şi este prima dată când văd zăpadă.”

Imaginile din zonă arată vehicule acoperite cu gheaţă şi copii care se joacă în zăpada de 15 centimetri. Deşertul Atacama este considerat cel mai uscat deşert din lume, cu o medie de 12 până la 16 milimetri de ploaie pe an.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
istorie,
zapada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.