LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

A murit Ioan Dan Niculescu, omul care l-a făcut pe Iohannis preşedinte

Postat la 03 iunie 2016 386 afişări

A murit Ioan Dan Niculescu, omul care l-a făcut pe Iohannis preşedinte

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2. 

La intrarea în satul Roşiori, comuna Vadu Moldovei, Ioan Dan Niculescu, de 38 de ani, care conducea un VW Golf, a intrat cu viteză într-o curbă şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară. 

Conform agenţiilor de ştiri, Ioan Niculescu a murit pe loc.

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iaşi în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer. În 2004 şi-a deschis deschis propria agenţie de creaţie. 

Alături de Vlad Tăuşance şi Radu Negulescu, Ioan Dan Niculescu a coordonat cea mai de succes campanie politică online din România. În campania pentru Klaus Iohannis, el a fost cel care a stabilit coordonatele de brand.

Puteţi citi aici povestea lui Niculescu. A absolvit facultatea de drept dar nu a profesta niciodată ca avocat. A pornit în schimb un business de succes în publicitate

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-murit-ioan-dan-niculescu-omul-care-l-a-facut-pe-iohannis-presedinte-15422335
15422335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.