A făcut scandal la poartă! Diana Şoşoacă a venit la Spitalul „Matei Balş”! Senatoarea AUR cere demisia lui Raed Arafat: „Abuzează poporul român!”

Postat la 29 ianuarie 2021 581 afişări

A făcut scandal la poartă! Diana Şoşoacă a venit la Spitalul „Matei Balş”! Senatoarea AUR cere demisia lui Raed Arafat: „Abuzează poporul român!”

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a cerut oficial, vineri, demisia lui Raed Arafat, după incendiul de la Spitalul „Matei Balş”, soldat cu cinci morţi. Potrivit martorilor, senatoare a făcut scandal în faţa spitalului!

Update: 14:57 – Senatoarea Diana Şoşoacă ar fi făcut scandal în faţa Spitalului! Senatoarea AUR a avut un schimb dur de replici cu paznicul spitalului, care nu a lăsat-o să intre în unitatea medicală!

„Sunt chestiuni pe care le-am aflat, nu pot să vi le devoalez, dar nu sunt singurul demnitar care a venit aici. Mai este şi doamna deputat Laura Vicol, tot avocat, care întâmplător se afla aici din cu totul alte motive. Atât pot să vă spun, că este obligatoriu să existe cel puţin o demisie şi demisia principală este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece şi dânsul nu cade niciodată. Dacă mai pun şi Colectivul, înseamnă că avem patru. Dacă mai pun şi lacul Siutghiol, avem cinci. Dacă mai pun şi Munţii Apuseni, avem şase”, a declarat Diana Şoşoacă, potrivit b1.ro.

„Se ocupă să abuzeze poporul român!”

„Domnul Raed Arafat se ocupă mai mult de cum să abuzeze poporul român decât să îşi facă treaba. Eu, în acest moment, solicit pe cale oficială demiterea domnului Raed Arafat”, a declarat Şoşoacă.

„Nu, nu, dar trebuie numiţi alţi oameni, pentru că toţi cei care au fost până acum nu au fost în stare să rezolve problemele sistemului medical din România. Sunt atâţi profesionişti care pot să deţină aceste funcţii, oameni care profesează, domnul Raed Arafat nu mai profesează de mult, dânsul doar stă acolo, pe scaunul dânsului de ministru-secretar de stat şi de şef al grupului de necomunicare strategică, pentru că nu am avut niciun fel de comunicare în acest timp”, a spus Şoşoacă, întrebată fiind dacă asemenea tragedii se vor întâmpla şi după eventuala demisie a lui Arafat.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
raed arafat,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.