A doua parte a programului “rabla” pentru motounelte

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 august 2011 33 afişări

Stihl Romania, subsidiara grupului german cu acelasi nume, a scos din curtile romanilor nici mai mult, nici mai putin de 20 de tone de motounelte de gradinarit printr-un program similar cu cel de reinnoire a parcului auto. „Rabla” pentru motounelete din Romania a crescut de la an la an, cele 20 de tone reciclate strangandu-se prin programe succesive in cursul anilor 2009-2011

Pentru acest an, prima parte a programului de reinnoire s-a incheiat la 30 iunie. A doua parte a programului va demara din aceasta luna si se va desfasura pana la inceputul anului viitor. "Rablele" din gradinile romanilor au plecat deja la topit, cu participarea unei companii specializate in reciclare.

Oficialii Stihl spun ca cel mai vechi echipament reciclat a avut venerabila varsta de 40 de ani. "M-am gandit ca e timpul sa-l las la vatra" a spus posesorul acestuia, dupa care si-a achizitionat un motoferastrau din oferta companiei. In schimbul echipamentelor uzate, Stihl a oferit cumparatorilor reduceri care au variat in functie de noile motounelte achizitionate. In prima parte a lui 2011 au fost cumparate prin programul de reciclare derulat de companie aproximativ 2700 de motounelte, campionul achizitiilor fiind gama de motoferastraie.

Stihl este o afacere de familie originara din Germania, fondata in 1926 de catre Andreas Stihl. Cifra de afaceri a grupului in 2010 a fost de 2,35 miliarde de euro, in crestere cu 2,6% fata de 2009. Compania are peste 11.400 angajati, detine 6 fabrici, 34 de centre nationale de vanzare, fiind in contact cu 120 de importatori si avand o prezenta in 160 de tari. Peste 88% din vanzarile companiei sunt in afara Germaniei. Stihl Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. In prezent filiala locala importa motounelte sub brandul Stihl si Viking.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rabla,
motounelte,
Stihl Romania
/actualitate/a-doua-parte-a-programului-rabla-pentru-motounelte-8603497
8603497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.