A apărut aplicaţia care recompensează tinerii dacă nu folosesc telefonul mobil

Postat la 02 martie 2018 171 afişări

Trei studenţi de la Şcoala de Business din Copenhaga au lansat „Hold”, o aplicaţie care încurajează tinerii să renunţe la telefonul mobil şi îi recompensează pentru aceasta.

A apărut aplicaţia care recompensează tinerii dacă nu folosesc telefonul mobil

Prin utilizarea ei, elevii acumulează puncte pe care le pot schimba în bilete de cinema, popcorn sau cafea gratuită. Hold este populară în Norvegia, Danemarca şi Suedia, cu mai mult de 120.000 de useri, şi va fi lansată în Marea Britanie.

Folosind aplicaţia Hold, tinerii primesc 10 puncte pentru fiecare 20 de minute în care nu îşi folosesc telefonul mobil, între orele 07:00-23:00 în fiecare zi a săptămânii. Punctele pot fi schimbate în bunuri şi servicii prin intermediul platformei marketplace, cu brand-uri precum Caffe Nero, cinematografele Vue sau Amazon.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.