Tânărul de 30 de ani care şi-a făcut un business din CV-uri vândute cu 15 dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 ianuarie 2014 665 afişări

Un american a deschis o afacere prin care vinde modele de site-uri, inspirat de succesul pe care l-a avut un CV creat pentru colegul său, relatează Businessinsider.com.

Tânărul de 30 de ani care şi-a făcut un business din CV-uri vândute cu 15 dolari

După ce a ajutat un prieten să îşi scrie CV-ul, Rick Mundon, în vârstă de 30 de ani a postat modelul pe un site specializat. A primit atât de multe mail-uri de felicitare pentru design-ul CV-ului, încât a decis să deschidă un site de pe care cei interesaţi să poată cumpăra modele, thewholeorange.com.

Fiecare model de pe site se vinde cu 15 dolari, iar Rick Mundon mai oferă servicii de web design, marketing şi soluţii SEO. Afacerea a pornit când tânărul designer era încă pe băncile facultăţii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tanarul-de-30-de-ani-care-si-a-facut-un-business-din-cv-uri-vandute-cu-15-dolari-11988130
11988130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.