92 de cazuri de infecţie cu coronavirus au fost confirmate în rândul personalului medical din Suceava, iar medicii şi personalul auxiliar încă se testează

Postat la 24 martie 2020 239 afişări

 92 de cazuri de infecţie cu coronavirus au fost confirmate în rândul personalului medical din Suceava, iar medicii şi personalul auxiliar încă se testează

Un număr de 92 de cazuri de infecţie cu coronavirus au fost confirmate în rândul personalului medical din Suceava, iar medicii şi personalul auxiliar încă se testează, a scris, marţi, pe Facebook, Federaţia Sanitas din România. Sindicatul cere testarea cu prioritate a pesonalului medical.

„Aşa cum anticipam dimensiunea dezastrului o vom avea zilele următoare! Din păcate se înmulţesc cazurile de îmbolnăvire a personalului medical în tot mai multe unităţi sanitare mari, dar cazul de la Suceava rămâne cel mai afectat! Asiguraţi echipamente de protecţie pentru personalul medical! Testaţi cu prioritate personalul din spitale! Organizaţi spitalele adaptat la situaţia actuală”, screi Sanitas pe Facebook.

După 48 de ore de la dezinfectarea spitalului, la Suceava urmează să fie detaşaţi medici de la spitalele din judeţ, dar şi din alte judeţe.

Procurorii fac cercetări cu privire la situaţia de îmbolnăvire în masă la Spitalul din Suceava.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
personal,
suceava,
cazuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.