9 la 9 - Albalact creste cu 9% in primele noua luni

Autor: Ioana Mihai Postat la 12 noiembrie 2010 16 afişări

Cifra de afaceri a companiei Albalact a crescut cu 9,2% in perioada ianuarie-septembrie 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut, depasind 183 de milioane de lei fata de 168 de milioane de lei, in perioada similara a anului trecut.

Profitul net inregistrat de companie in aceeasi perioada este cu 39% mai mare decat profitul net raportat in 2009 in aceeasi perioada. In primele noua luni al acestui an, Albalact a obtinut un profit de 2,4 milioane de lei.

"Piata continua sa fie afectata de scaderea puterii de cumparare a consumatorilor. Mai mult decat atat, materia prima a suferit cresteri importante de pret ceea ce pune presiune pe profitabilitate", declara Raul Ciurtin, presedintele si directorul general Albalact Alba Iulia.In 2010 compania a lansat Raraul ca brand national si a relansat marca Zuzu. Piata lactatelor este evaluata la un miliard de euro anual, cele mai mari companii de profil fiind Danone, Friesland Capina, Albalact, Hochland si Lactalis (fosta LaDorna).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Albalact,
afaceri,
Raul Ciurtin
/actualitate/9-la-9-albalact-creste-cu-9-in-primele-noua-luni-7712229
7712229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.