85% din complexul rezidenţial Citadella Titan a fost vântut prin programul Prima Casă

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 iulie 2016 202 afişări

Toate apartamentele din complexul rezidenţial Citadella Titan au fost vândute în ultimii doi ani, 85% dintre acestea fiind tranzacţionate prin programul Prima Casă.

85% din complexul rezidenţial Citadella Titan a fost vântut prin programul Prima Casă

Din 2014 complexul se află în portofoliul Premier Estate Management, companie de consultanţă şi vânzări asistate în domeniul imobiliar, care a tranzacţionat vânzările din ultimii doi ani. Amplasat în cartierul Titan, complexul cu o suprafaţă totală de 7.900 mp, include două clădiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje, totalizând un număr de 224 de apartamente, dintre care 38 apartamente studio, 114 apartamente cu 2 camere şi 72 cu 3 camere. Preţurile de vânzare au pornit de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) şi 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

În cadrul ansamblului rezidenţial proprietarii beneficiază de o serie de facilităţi precum zona de relaxare, parcare atât subterană cât şi supraterană, precum şi serviciu de pază 24/24h. Amplasarea sa oferă acces uşor la toate mijloacele de transport – metrou, tramvaie, autobuze – dar şi către Autostrada Soarelui, care leagă Bucureştiul de staţiunile litoralului românesc. Ansamblul este potrivit şi pentru familiile cu copii, deoarece în imediata apropiere se află mai multe grădiniţe şi şcoli, policlinici, spitale şi hipermarketuri.

„Proiectul Citadella Titan s-a bucurat de un real succes încă de la intrarea sa în portofoliul Premier Estate Management, înregistrând mai multe recorduri de vânzări în aceşti doi ani. Majoritatea proprietarilor sunt tineri care şi-au dorit să se mute într-un ansamblu rezidenţial nou, de o calitate bună şi la un preţ accesibil, iar Citadella Titan le-a oferit un raport foarte bun calitate-preţ” a declarat Andreea Comşa, Managing Director Premier Estate Management.

Premier Estate a înregistrat în primele 5 luni ale anului vânzări în valoare totală de peste 22 milioane euro pentru apartamente şi terenuri. Cele mai bune vânzări rezidenţiale au fost înregistrate în complexul rezidenţial Asmita Gardens, unde au fost tranzacţionate apartamente în valoare totală de peste 4,5 milioane euro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ansamblu rezidential,
titan,
prima casa,
vanzari
/actualitate/85-din-complexul-rezidential-citadella-titan-a-fost-vantut-prin-programul-prima-casa-15517639
15517639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.