8 obiceiuri pentru o viaţă mai lungă. Cum poţi să trăieşti cu 24 de ani mai mult

Postat la 26 iulie 2023 59 afişări

8 obiceiuri pentru o viaţă mai lungă. Cum poţi să trăieşti cu 24 de ani mai mult

15 minute exerciţii fizice pe zi prelungesc semnificativ durata de viaţă. Somnul insuficient duce la boli cardiovasculare şi chiar mortalitate prematură.

Alimentaţia bazată pe legume, fructe şi cereale integrale este benefică pentru longevitate. 8 obiceiuri de viaţă sănătoasă pot prelungi viaţa cu până la 24 de ani, scrie CNN. Dacă le începi la 40 de ani, poţi trăi cu 24 de ani mai mult. De la 50 de ani poţi câştiga până la 21 de ani, iar de la 60 de ani aproape 18 ani. Există un interval de 20 de ani în care aceste schimbări pot fi făcute treptat sau toaate o dată, pentru a obţine beneficiile maxime. Studiul a analizat datele veteranilor americani şi a identificat cele 8 obiceiuri care cresc speranţa de viaţă.

Care sunt cele 8 obiceiuri

Primele pe listă sunt exerciţiile fizice. 15 minute de mişcare pe zi sunt un minimum pe care oricine îl poate face.

Riscul de deces scade cu 38% şi pentru cei care nu consumă droguri.

Cei care nu fumează au redus riscul de deces cu 29%, a constatat studiul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obiceiuri,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.