7 medici din Braşov, sub control judiciar: au semnat fişe de aptitudini fără să consulte pacienţii

Postat la 18 iulie 2019 172 afişări

Şapte medici dintr-un cabinet medical din Braşov care eliberează atestate pentru şoferi au fost puşi sub control judiciar, într-un dosar în care sunt suspectaţi că au semnat fişele de aptitudini ale clienţilor, fără să îi consulte. Ei sunt acuzaţi de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

7 medici din Braşov, sub control judiciar: au semnat fişe de aptitudini fără să consulte pacienţii

Reprezentanţii IPJ Braşov au făcut o percheziţie la sediul cabinetului medical, de unde au ridicat mai multe probe care atestă activitatea infracţională a suspecţilor. Potrivit poliţiştilor, percheziţia a vizat şapte persoane şi o societate comercială într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals.

Potrivit poliţiştilor, cei şapte medici nu şi-ar fi îndeplinit atruibuţiile de serviciu, care presupun examinarea medicală a clienţilor care au solicitat obţinerea unui aviz de aptitudine medicală sau aviz psihologic necesar ocupării unor funcţii.

Mai exact, doctorii sunt acuzaţi că nu au făcut examinările medicale propriu-zise, ci au semnat şi parafat fişele înregistrate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
brasov,
pacienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.