680 de romani au masini de peste 200.000 de euro. Casuneanu se plange ca-l depasesc Loganurile

Postat la 17 noiembrie 2010 44 afişări

Masinile de lux reprezinta 6% din piata totala a autoturismelor din Romania. Costelus Casuneanu, care are cea mai rapida masina din tara, se plange ca e depasit de Dacii Logan.

Intr-o scrisoare deschisa adresata presei centrale, Costelus Casuneanu, posesorul celei mai scumpe masini din Romania, vorbea si el de neajunsurile pe care un automobil de lux le poate aduce, povestind cum, atunci cand conduce regulamentar, bolidul sau Bugatti Veyron este deseori depasit de Dacii Logan. "Imi cer scuze ca detin o masina la care multi ravnesc. Dumneavoastra probabil, chiar daca v-ati fi permis, cu siguranta nu v-ati fi indeplinit visul, pentru a nu starni mania si invidia presei. Ar fi trebuit s-o refuz, primita fiind cadou de la parintii mei, drept rasplata pentru copilaria in care a trebuit sa le suplinesc absenta in educatia fratelui mai mic, tocmai pentru a nu ajunge ca mine, sa-i spuna bonei «mama». Si tot eu sunt cel care gresesc, presupun, cand adesea, conducand regulamentar, sunt depasit si lasat in nori de praf de Logan. Inteleg, acesti conducatori auto ne reprezinta tara si pe ei nu ii puteti judeca", scrisese Costelus Casuneanu, anul trecut.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
afaceri,
Casuneanu,
masini,
lux,
regii asfaltului
/actualitate/680-de-romani-au-masini-de-peste-200-000-de-euro-casuneanu-se-plange-ca-l-depasesc-loganurile-7723004
7723004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.