50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre tine. Fiecare centimetru patrat de piele contine cel putin 32 de milioane de bacterii.

Postat la 22 iulie 2016 266 afişări

Credeai că te cunoşti atât de bine încât secretele corpului tău, pur şi simplu, nu mai există pentru tine?

50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre tine. Fiecare centimetru patrat de piele contine cel putin 32 de milioane de bacterii.

Ei bine, vei fi surprins să afli cât de puţine lucruri cunoşti, de fapt, despre propria ta persoană. Citeşte cele 50 de informaţii de mai jos şi verifică-ţi singur cunoştinţele generale. Vei afla, cu siguranţă, că trupul tău este un univers despre care nici măcar nu îţi imaginai că poate exista.

 Persoanele care fumează un pachet de ţigări pe zi beau, practic, o ceaşcă de gudron pe an.  Oamenii sunt singurele animale capabile să traseze o linie dreaptă.  ADN-ul unui om conţine 80.000 de gene.

Vezi aici 50 de lucruri neobişnuite pe care nu le ştiai despre tine. Cu un singur bărbat se poate repopula planeta în doar şase luni

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
refuz,
adn,
planeta,
animale,
secrete
/actualitate/50-de-lucruri-neobisnuite-pe-care-nu-le-stiai-despre-tine-fiecare-centimetru-patrat-de-piele-contine-cel-putin-32-de-milioane-de-bacterii-15532046
15532046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.