3,5 milioane de euro - servicii de infrastructura si consultanta pentru Centrul Istoric

Postat la 22 februarie 2010 30 afişări

Primaria Capitalei da peste 3,5 milioane de euro, pentru atribuirea prin licitatie a unui contract privind servicii de consultanta de management al contractului si supervizare a lucrarilor de proiectare si executie pentru reabilitarea infrastructurii de baza in Centrul Istoric al Bucurestiului.

Potrivit anuntului publicat pe site-ul de licitatii publice www.e-licitatie.ro, Primaria Capitalei organizeaza licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii de consultanta de management de contract si supervizare a lucrarilor de reabilitare a infrastructurii de baza in zona pilot A a Centrului Istoric al Capitalei, incadrata de Calea Victoriei, Bulevardul I. C. Bratianu, Bulevardul Splaiul Independentei si Strada Lipscani.

Contractul are in vedere executarea serviciilor de consultanta in infrastructura, de inspectare, verificare si supraveghere a constructiilor, dar si de consultanta in domeniul achizitiilor publice.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/3-5-milioane-de-euro-servicii-de-infrastructura-si-consultanta-pentru-centrul-istoric-5593872
5593872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.