28 de drumuri importante închise. 48 de trenuri anulate. Întârzieri la decolare pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa

Postat la 27 ianuarie 2012 43 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează că vineri, la ora 5.00, un număr de 28 de drumuri importante din ţară erau închise, între care şi autostrăzile A1 şi A2, pe alte 14 circulaţia rutieră fiind îngreunată. De asemenea, 48 de trenuri din ţară au fost anulate, din Gara de Nord Bucureşti nemaifiiind plecări întâziate.

Potrivit situaţiei publicate pe site-ul CNADNR, pe A1 (Bucureşti - Piteşti) la kilometrii 13+000-115+000 se înregistrau precipitaţii abundente; viscol la sol; vizibilitate redusă. Din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteo-rutiere s-a luat decizia ca A1 să fie închisă circulaţiei rutiere pentru garantarea siguranţei participanţilor la trafic.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viscol,
vreme,
temperaturi,
intarzieri,
blocaje
/actualitate/28-de-drumuri-importante-inchise-48-de-trenuri-anulate-intarzieri-la-decolare-pe-aeroporturile-otopeni-si-baneasa-9181766
9181766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.