212 apartamente noi scoase la vânzare în a doua fază din FeliCity

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 octombrie 2012 397 afişări

GTC România a lansat oficial la vânzare a doua fază a proiectului rezidenţial FeliCity, dezvoltat în zona de nord a Bucureştiului. Cea de a doua fază din proiectul FeliCity, finalizată recent, cuprinde 212 apartamente cu două, trei şi patru camere, după ce prima fază a fost compusă din 112 apartamente.

FeliCity este amplasat în sectorul 1, în imediata apropiere a pădurii Băneasa. Ansamblul este compus din cladiri cu un regim mic de înălţime, având patru etaje, parcări subterane şi la suprafaţă dar şi spaţii verzi. FeliCity include şi un spaţiu de joacă pentru copii şi terenuri de baschet şi de fotbal iar locatarii proiectului pot beneficia de transport gratuit către Piaţa Presei.

"Desi piata rezidentiala din Romania trece prin momente dificile, exista in continuare cerere pentru locuinte noi, atat timp cat produsul oferit este unul corect din punct de vedere al amplasarii, pretului de vanzare, suprafetelor si calitatii constructiei si a finisajelor. Suntem o companie internationala, cu o situatie financiara stabila, si avem incredere in continuare in proiectele dezvoltate in Romania", a declarat Shimon Galon, CEO in cadrul GTC Romania.

Preturile de vanzare ale apartamentele din faza a doua a FeliCity incep de la 73.780 de euro plus 5% TVA pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafata totala de 125,8 de metri patrati, pret care faciliteaza cumpararea prin programul Prima Casa. "Consideram ca FeliCity ofera o pozitionare unica, in imediata apropiere a padurii Baneasa (...). In faza a doua a FeliCity sunt incluse apartamente cu doua si trei camere care beneficiaza de avantajele aplicarii cotei reduse de 5% TVA dar si posibilitatea de a realiza achizitia prin programul Prima Casa. Pretul apartamentelor cu doua camere porneste de la 60.000 de euro plus 5% TVA", a declarat Burcu Uygurcetin, chief marketing officer in cadrul GTC Romania.

FeliCity este al doilea proiect rezidential dezvoltat pe plan local de catre GTC Romania, dupa Rose Garden, amplasat in zona Colentina. GTC a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate (toate aflate in Bucuresti) precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria (in Arad, Buzau, Piatra - Neamt si Suceava).

Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv de vanzare al FeliCity.

GTC Romania a fost infiintata in 1999 si face parte din GTC Group companie cu o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea de proiecte imobiliare in noua tari din Europa Centrala si de Est: Polonia, Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Serbia, Croatia, Ucraina si Bulgaria. Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Compania are in prezent 46 de sucursale - sasesprezece in Bucureşti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartamente,
vânzare,
FeliCity
/actualitate/212-apartamente-noi-scoase-la-vanzare-in-a-doua-faza-din-felicity-10254050
10254050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.