17 start-up-uri tech cu potenţial global intră în programul local MVP Academy

Postat la 12 aprilie 2016 104 afişări

17 start-up-uri tech cu potenţial global intră în programul local MVP Academy

MVP Academy, un program de accelerare adresat start-up-urilor în tehnologie din regiune cu potenţialul de a dezvolta produse tech cu potenţial de creştere global, a selectat pentru ediţia din acest an un număr de 17 start-up-uri hi-tech care dezvoltă produse tech în domenii precum agrotech, cleantech, e-health, consumer hardware sau vehicule electrice.

Cele 17 start-up-uri selectate în cadrul ediţiei cu numărul trei a programului MVP Academy sunt: 5About, Bunch, CBN IT, Checkmobi, DevDefault, Energy Solaris, Eventya, Grobyk, Hartapescar, InkyDeals, Listplorer, LiveTickets, ReFlex, Scooterson, TinTag, TypingDNA şi Woogie.

„Nivelul companiilor care aplică la MVP Academy a crescut considerabil în timp - aproape toate companiile participante au produse lansate sau care pot fi precomandate în viitorul imediat, iar o bună parte dintre acestea au deja încasări, unele semnificative. Vedem astăzi din ce în ce mai multe produse hardware, precum şi aplicaţii ale tehnologiei în agricultură şi sănătate, produse care au un impact pozitiv direct asupra calităţii vieţii utilizatorilor”, a declarat Bogdan Iordache, managing director al MVP Academy. 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/17-start-up-uri-tech-cu-potential-global-intra-in-programul-local-mvp-academy-15237655
15237655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.