155 de milioane de euro de la Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit disponibili pentru investitii

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 iulie 2011 39 afişări

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) anunta desfasurarea, in perioada 1 – 29 iulie 2011, sesiunii pentru depunerea proiectelor de finantare aferente Masurii 322, submasura d) „Investitii privind lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundatii in anul 2010” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2007 – 2013.

Solicitantii au la dispozitie 155,94 milioane de euro pentru investitii incadrate la submasura d) a Masurii 322, mai exact pentru refacerea si modernizarea drumurilor comunale, podurilor si podetelor, afectate de inundatiile care au avut loc in anul 2010. Acestia pot primi pana la 100% din totalul cheltuielilor eligibile pentru refacerea si modernizarea infrastructurii rutiere, iar valoarea totala eligibila a proiectului nu va depasi 1,5 milioane euro.

Depunerea proiectelor aferente Masurii 322, submasura d) se va face la Oficiile Judetene ale Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, zilnic, in intervalul orar 09:00 - 14:00.

Termenul limita al depunerii cererilor de proiecte pentru aceasta sesiune este vineri, 29 iulie 2011, ora 12:00.

Pentru a primi finantare nerambursabila, solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri de finantare.

Acesta se poate descarca gratuit de pe pagina de internet a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, www.aprdp.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drumuri,
podete,
inundatii,
dezvoltare
/actualitate/155-de-milioane-de-euro-de-la-agentia-de-plati-pentru-dezvoltare-rurala-si-pescuit-disponibili-pentru-investitii-8423145
8423145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.