15 directori executivi cu tulburari nervoase

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 iunie 2011 39 afişări

Directorii executivi de succces sunt exemplare rare, care prospera in vremuri grele, cand oamenii obisnuiti se multumesc sa reziste. Executivii se diferentiaza de restul lumii prin faptul ca inteleg si prelucreaza informatiile intr-un fel propriu, original. Iar printre deosebiri se numara si o serie de tulburari nervoase, dislexia (imposibilitatea de a citi corect un text) dar si ADHD (imposibilitatea unei persoane, in special copii dar si maturi, de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite acţiuni) sunt printre afectiunile cele mai intalnite in randul executivilor de top.

Business Insider a adunat o lista de 15 directori executivi care au reusit, in ciuda tulburarilor de care sufera, si care au reusit sa isi transforme slabiciunile in puncte tari.

Sursa: www.businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

/actualitate/15-directori-executivi-cu-tulburari-nervoase-8321354
8321354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.