105 Cele mai puternice femei din business - Veronica Savanciuc, preşedinte şi CEO, Lowe Group

Postat la 07 august 2020 277 afişări

„Sfatul meu pentru o tânără aflată la început de drum este să nu se ferească din calea provocărilor, pentru că acestea pot duce către realizări cu adevărat importante. Să aibă încredere în capacităţile sale, să fie mereu curioasă şi să caute să se înconjoare de oameni cu valori similare.”

105 Cele mai puternice femei din business - Veronica Savanciuc, preşedinte şi CEO, Lowe Group

Veronica Savanciuc şi-a început cariera imediat după absolvirea facultăţii şi s-a îndreptat, încă de la început, spre marketing. Cu ea la conducere, Lowe Group a împlinit, în februarie 2020, 27 de ani de la înfiinţare, perioadă pe parcursul căreia compania a crescut constant şi şi-a dezvoltat activitatea. „Pe plan intern, în 2019 am investit aproape o jumătate de milion de euro pentru actualizarea tehnologiei cu care lucrăm şi pentru dezvoltarea competenţelor din echipă”, spune Veronica Savanciuc, preşedinte şi CEO al companiei. „În acest an vom dezvolta un departament dedicat big data la nivelul grupului, pentru a integra, într-o măsură şi mai mare, soluţii de analiză a datelor în conturarea strategiilor de comunicare, identificând cele mai valoroase insighturi pentru generarea ideilor creative”, descrie ea principalele obiective pentru anul curent. Veronica Savanciuc spune că businessul este întotdeauna despre echilibru, „inclusiv atunci când este vorba între contribuţia feminină şi cea masculină. Iar pentru a-l atinge, contează foarte mult să nu ne concentrăm pe diferenţe, ci să punem în valoare abilităţile utile în business, indiferent de gen”. În ceea ce priveşte echilibrul între viaţa personală şi profesională, acest este realizabil şi natural, atât timp cât constituie şi un obiectiv conştient. „Cred că este important să fii pasionat de profesia pe care o practici, pentru ca aceasta să îţi aducă satisfacţii şi să alimenteze o stare de bine generală. În acelaşi timp, împlinirile din plan personal susţin motivaţia şi puterea de lucru la locul de muncă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.