105 Cele mai puternice femei din business. Liudmila Climoc, Orange România: „Momentele dificile şi greşelile sunt cele din care învăţăm cel mai mult”

Autor: Andra Stroe Postat la 29 aprilie 2020 241 afişări

„Este important să nu îţi setezi limite, să accepţi provocări şi să nu te temi de eşec. Momentele dificile şi greşelile sunt cele din care învăţăm cel mai mult”, a spus Liudmila Climoc, CEO-ul Orange România, în răspunsurile pentru catalogul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

105 Cele mai puternice femei din  business. Liudmila Climoc, Orange România: „Momentele dificile şi greşelile sunt cele din care învăţăm cel mai mult”

Liudmila Climoc spune că cele mai importante realizări profesionale pe care le-a avut de la preluarea mandatului de CEO al Orange România în 2016 până în prezent se leagă de propulsarea serviciilor financiare mobile Orange Money, demararea construirii propriei reţele de fibră optică şi nu în ultimul rând de lansarea din toamna trecută a tehnologiei 5G în România, „o premieră internaţională la nivelul grupului Orange”, toate aceste reuşite fiind realizate alături de ceilalţi membri ai echipei companiei, într-un context de piaţă „adesea provocator din punct de vedere socio-economic şi legislativ”. Pentru anul în curs ea şi-a propus să crească ceea ce a dezvoltat până în prezent şi să extindă disponibilitatea serviciilor Orange România în beneficiul cât mai multor români. Echilibrul între viaţa personală şi profesională spune că l-ar vedea mai degrabă ca pe o chestiune de „igienă profesională”: „Un echilibru sănătos între viaţa privată şi carieră nu este un moft, este o necesitate, ceea ce te ajută să fii productiv. Ca profesionişti, uneori ne dorim să oferim 110% în termeni de efort şi energie investită. Pe termen lung însă, echilibrul reprezintă fundaţia pentru rezultate profesionale de excepţie. La nivel personal, mărturisesc că familia este cea care îmi reîncarcă bateriile şi totodată îmi dă curaj pentru a aborda proiecte temerare”. Sfatul său pentru tinerele care îşi încep acum parcursul profesional este: „Să aibă încredere în propriile forţe şi să fie sigure că vor reuşi”. 

Profilul Liudmilei Climoc a apărut în catalogul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, a cărui varianta digitală o puteţi răsfoi aici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.