100 Tineri manageri de top. Ioana Zenaida Popp, KPMG

Postat la 20 octombrie 2023 135 afişări

100 Tineri manageri de top. Ioana Zenaida Popp, KPMG

Associate Partner KPMG, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022)*: 56,5 mil. euro

Număr de angajaţi: 1.100


Este associate partner în cadrul departamentului de audit din KPMG, în aceeaşi companie în care şi-a început cariera în 2006, imediat de după absolvirea primei facultăţi. A dobândit prima specializare în domeniul economic, iar pe a doua în cel juridic. Pe parcurs, a obţinut şi alte certificări - este membru al ACCA (Association of Certified Chartered Accountants), CCF (Camera Consultanţilor Fiscali), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România şi auditor financiar acreditat de ASPAAS.

O viziune pentru viitor:

„Tehnologia simplifică, dar nu înlocuieşte acţiunea, natura şi amprenta umane. Pentru mine, capitalul uman înseamnă creativitate, spontaneitate, empatie şi capacitate de asumare a riscurilor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.