100 Tineri manageri de top. Gabriela Văduva, NN Asigurări de Viaţă

Postat la 25 octombrie 2023 65 afişări

100 Tineri manageri de top. Gabriela Văduva, NN Asigurări de Viaţă

Digital Assets and Process Enablement Manager, NN Asigurări de Viaţă, 35 de ani


Prime brute subscrise (2022): 970 mil. lei

Număr de angajaţi: 500

Număr de consultanţi financiari: 1.600


Gabriela Văduva contribuie din 2019 la dezvoltarea experienţei digitale a clienţilor NN. Pasionată de tendinţele în tehnologie şi insurtech, se implică în iniţiative strategice de transformare a interacţiunii oamenilor cu produsele lor de asigurare şi pensie privată, prin aplicaţii, platforme şi procese adaptate stilului de viaţă digital de azi, ca parte a strategiei NN de a deveni asigurătorul digital al viitorului.

O viziune pentru viitor:

„«Colaborarea» oamenilor cu inteligenţa artificială reprezintă viitorul. Pentru un lider dintr-o organizaţie care pune accent pe digitalizare, cea mai importantă abilitate este să lase responsabilităţile repetitive în sarcina inteligenţei artificiale, prin automatizare, şi să pună în valoare creativitatea umană şi inovaţia.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.