100 Tineri manageri de top. Florian Bucă, Soft Tehnica

Postat la 14 noiembrie 2023 34 afişări

100 Tineri manageri de top. Florian Bucă, Soft Tehnica

CEO Soft Tehnica, 40 de ani


Cifră de afaceri (2022): 17,62 mil. lei

Număr de angajaţi: >60


Florian şi-a început cariera în domeniul tehnic într-o companie de servicii IT, unde a învăţat ce înseamnă cultura serviciilor superioare, avansând rapid în pozitia de manager departament, director tehnic, director de operaţiuni şi vicepreşedinte al unei companii de peste 250 de angajaţi. După 12 ani în care a contribuit major la creşterea companiei de la 10 angajaţi la peste 250, s-a alăturat echipei Soft Tehnica, unde a schimbat rolul de COO în CEO, triplând totodată cifra de afaceri în numai doi ani.

O viziune pentru viitor:

„În anul 2030, interviurile de angajare vor fi virtuale şi augmentate, utilizând tehnologii precum VR şi AR. Algoritmi AI vor ajuta la selecţia candidaţilor, iar evaluarea va fi mai concentrată pe abilităţile practice şi adaptabilitatea într-un mediu în continuă schimbare. Apreciez competenţele socio-emoţionale, iar calităţile valorizate vor include adaptabilitatea, abilităţile tehnologice, gândirea critică, comunicarea eficientă şi inteligenţa emoţională.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.