100 Tineri manageri de top. Eduard Anghel, e-Mobility Rentals

Postat la 18 noiembrie 2023 36 afişări

100 Tineri manageri de top. Eduard Anghel, e-Mobility Rentals

CEO e-Mobility Rentals, 39 de ani


Număr de angajaţi: 10


Eduard Anghel a lansat şi coordonat businessuri în domeniile food, real estate şi micromobilitate. În ultima decadă a fost general manager al Smart Balance, brand pionier în domeniul vehiculelor electrice din Europa. În 2022 a contribuit la crearea e-Mobility Rentals, companie de închirieri vehicule cu baterii electrice interschimbabile şi battery swap stations, lansată în urma unei investiţii de 2 milioane de euro. 

O viziune pentru viitor:

„Principala provocare pentru liderul anului 2030 va fi să poată atinge excelenţa operaţională într-un mediu global de business din ce în ce mai competitiv şi strict reglementat, guvernat de aşteptările unei noi generaţii de consumatori atenţi la ce fac companiile, nu la ce zic.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.