100 Tineri manageri de top. Cristina Ana Dică, Rompetrol Rafinare

Postat la 25 octombrie 2023 91 afişări

100 Tineri manageri de top. Cristina Ana Dică, Rompetrol Rafinare

Reporting Manager (departamentul financiar), Rompetrol Rafinare, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): 23 mld. lei 

Profit net: 666,2 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.154 salariaţi


Cristina Ana Dică lucrează în Rompetrol din august 2007, în cadrul departamentului Financiar - Planificare şi Raportare. A început ca analist financiar junior şi a ajuns, astăzi, să coordoneze departamentul de raportare financiară. Se consideră unul dintre oamenii care au crescut odată cu evoluţia Petromidiei, fiind martoră a dezvoltării rafinăriei, dintr-o unitate de producţie obişnuită, în ceea ce este, în cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai mari din regiunea Marii Negre.

O viziune pentru viitor:

„Liderul anului 2023 va trebui să fie deschis, să se adapteze rapid situaţiei «din teren», să aibă o gândire orientată către viitor şi să fie capabil să navigheze în medii complexe, cu schimbări continue şi rapide.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.