100 Tineri manageri de top. Andrei Şandor, Kärcher România

Postat la 29 octombrie 2023 25 afişări

100 Tineri manageri de top. Andrei Şandor, Kärcher România

Manager Service, Kärcher România, 34 de ani


Cifră de afaceri: N/A

Număr de angajaţi: 19


S-a alăturat echipei Kärcher România în 2016, ocupând funcţia de inginer service, iar patru ani mai târziu a preluat rolul de manager service. Face parte din departamentul aftermarket, aşadar spune că pentru el nivelul ridicat de satisfacţie al clientului, raportat la experienţa de cumpărare, reprezintă un obiectiv esenţial.

O viziune pentru viitor:

„În următorii ani, avansul tehnologiei va veni în ajutorul liderilor cu unelte digitale prin care membrii echipelor vor putea fi mai uşor îndrumaţi. Liderii vor putea observa dinamica angajaţilor, de la depistarea burnoutului în stadiu incipient şi până la descoperirea diverselor tipologii de talente în echipele companiilor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.