100 Tineri manageri de top. Alexandru Mănăilă, Park Properties

Postat la 13 noiembrie 2023 176 afişări

100 Tineri manageri de top. Alexandru Mănăilă, Park Properties

Managing Partner şi acţionar majoritar Park Properties, 38 de ani


Valoare dezvoltare imobiliară în curs: 40 mil. euro


Licenţiat în studii economice la Harvard University şi cu experienţă în domeniul financiar, pe Wall Street - la New York şi la Londra, Alexandru Mănăilă a revenit în România unde a dezvoltat peste 150 de apartamente în locaţii centrale şi ultracentrale din Bucureşti, sub brandul Park Properties. În ultimii doi ani, Alexandru Mănăilă a pus bazele complexului SunLake Residence, situat pe malul lacului Fundeni, în sectorul 2 al Capitalei.

O viziune pentru viitor:

„Adaptabilitatea la o piaţă tot mai matură şi înţelegerea nevoilor reale din piaţă vor fi principalele provocări ale liderilor din viitor. Atât în businessul de real estate, cât şi în alte domenii, liderii celor mai importante companii de profil trebuie să dezvolte şi să vândă produse adaptate pe puterea de cumpărare şi nevoile clienţilor. În 2030 vom fi într-o piaţă tot mai matură şi care converge cu pieţele din centrul şi vestul Europei. Prin urmare, competiţia va fi tot mai mare, în timp ce marjele se vor diminua, similar cu ce s-a intemplat în alte ţări din Uniunea Europeană.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.