100 Tineri manageri de top. Alexandru Ionescu, Sodexo Benefits and Rewards Services Romania

Postat la 23 octombrie 2023 51 afişări

100 Tineri manageri de top. Alexandru Ionescu, Sodexo Benefits and Rewards Services Romania

Manager Operations Sodexo Benefits and Rewards Services Romania, 33 de ani


Cifră de afaceri (2022): 172 mil. lei

Profit net: 123 mil. lei

Număr de angajaţi: 218


După o experienţă de peste 14 ani în departamentul de operaţiuni al Sodexo, Alexandru Ionescu spune că ambiţia şi curiozitatea, calităţi care i-au fost stimulate şi încurajate întotdeauna în companie, l-au propulsat în carieră. Îi place să lucreze mai ales în echipă, iar despre colaborare spune că îl face să vină cu idei inovatoare şi să le pună în practică alături de colegi.

O viziune pentru viitor:

„Săptămâna de lucru va fi caracterizată de flexibilitate, colaborare şi productivitate eficientizată. Liderul viitorului se va folosi de instrumentele momentului pentru a se preocupa de cea mai importantă resursă – oamenii. Relaţiile de business vor evolua spre zona de H2H (human-to-human).“

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.