100 cele mai puternice femei din business: Mihaela Popa, director-vicepreşedinte { Comitetul de Direcţie al CEC Bank }

Autor: Andra Stroe Postat la 23 aprilie 2019 134 afişări

„Bankingul nu este un domeniu uşor, dimpotrivă, implică foarte multă muncă şi provocările nu contenesc să apară. Pentru a face performanţă, trebuie să te axezi pe o pregătire profesională temeinică şi continuă. Dar, pe lângă competenţele tehnice, la fel de important este să dai dovadă de perseverenţă, spirit organizatoric, entuziasm şi forţă de muncă. Doar aşa te poţi considera eligibil pentru a accepta provocările unei cariere în domeniul bancar.”

100 cele mai puternice femei din business: Mihaela Popa, director-vicepreşedinte { Comitetul de Direcţie al CEC Bank }

•   A urmat cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finanţe-Bănci.

•   Şi-a început cariera în 1978, în cadrul Băncii Române de Comerţ Exterior, unde a avansat până în funcţia de director de sucursală; a ocupat ulterior mai multe funcţii de conducere în cadrul Băncii Italo Romena şi Raiffeisen Bank România.

•   S-a alăturat echipei de conducere a CEC Bank în septembrie 2007, în calitate de vicepreşedinte coordonator al diviziei Corporate.

•   Consideră că o carieră de succes se bazează atât pe o pregătire profesională solidă, cât şi pe abilitatea de a comunica şi de a relaţiona eficient şi spune că trebuie să ştii să-i asculţi pe cei din jurul tău, să manifeşti deschidere faţă de ideile noi şi să-ţi asumi în mod constructiv eventualele eşecuri. 

Active totale (2017): 31,6 mld. lei

Profit (2017): 171,5 mil. lei

Număr de angajaţi: 6.113

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.