100 cele mai puternice femei din business: Măriuca Talpeş, cofondator { Bitdefender (şi CEO Intuitext) }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 aprilie 2019 359 afişări

„Este esenţial ca antreprenorul să se afle într-un proces continuu de învăţare, să experimenteze, să eşueze, să schimbe masiv şi să focalizeze. Când procesul de învăţare s-a oprit, antreprenorul îşi pregăteşte ieşirea.”

100 cele mai puternice femei din business: Măriuca Talpeş, cofondator { Bitdefender (şi CEO Intuitext) }

•   Măriuca Talpeş a creat împreună cu soţul său, Florin Talpeş, în octombrie 1990 firma Softwin, al cărei prim sediu era apartamentul în care locuiau cei doi.

•   În 1993 Softwin realiza, pentru clienţi de pe piaţa franceză şi americană, primele produse care ajută copiii şi profesorii să înveţe şi să exerseze, iar în 2001 lansa produsele de educaţie Intuitext pe piaţa românească.

•   Măriuca Talpeş este de părere că un antreprenor ar trebui să aleagă o problemă majoră a comunităţii căreia i se adresează, iar businessul său ar trebui să rezolve acea problemă.

Cifră de afaceri (2017, Bitdefender): 591 mil. lei

Profit (2017, Bitdefender): 29 mil. lei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.