Cătălina Dodu, country manager { Atos IT }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 aprilie 2019 256 afişări

„Pentru mine este important să îmi cunosc partenerii de afaceri, să înţeleg cum putem lucra mai bine împreună, dar şi la ce să mă aştept în cazul unor dificultăţi.”

Cătălina Dodu, country manager { Atos IT }

•   Cătălina Dodu conduce din 2014 compania Atos IT Solutions and Services România.

•   Are peste

un deceniu de experienţă în management IT: anterior, vreme de şase ani, a condus divizia System Integration Business Unit din cadrul aceleiaşi companii şi a lucrat la Bitdefender ca director al departamentului de management al produselor.

•   Spune că a lucrat mereu în medii dinamice, în care schimbarea e mereu prezentă, indiferent că vorbim despre secunde ca timp de reacţie, în cazul Bitdefender, sau de creşterea rapidă a cifrei de afaceri şi a numărului de angajaţi, în cazul Atos.

•   În ceea ce priveşte activităţile în mediul de afaceri local, spune că vede din ce în ce mai mulţi reprezentanţi ai acestuia implicaţi: „Cred că e nevoie să ne reunim eforturile pentru a avea efecte cu impact mai mare şi pentru o perioadă de timp mai mare”.

Cifră de afaceri (2017): 341 mil. lei

Profit (2017): 51 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.871

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.