100 cele mai puternice femei din business: Flavia Popa, secretar general { BRD-GSG }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 aprilie 2019 399 afişări

„Sunt prea multe variabile în mediul de afaceri din România pentru ca sfaturile şi reţetele să funcţioneze oricând, pentru oricine şi în orice situaţie. De aceea, cred că fiecare trebuie să îşi urmeze cu perseverenţă şi cu multă muncă visul şi drumul. Dacă ne ascultăm intuiţia şi punem suflet în ce facem, calea ne e deschisă.”

100 cele mai puternice femei din business: Flavia Popa, secretar general { BRD-GSG }

•   Flavia Popa este secretar general al BRD din anul 2012 şi conduce din acest rol o echipă de peste 50 de oameni; ea se alăturase grupului în 2005, în cadrul departamentului Legal.

•   Înainte de a se alătura BRD, Flavia Popa a lucrat timp de aproape 4 ani la Alpha Bank.

•   Crede că principiul „nu contează ce meserie ai, contează să fii cel mai bun”, enunţat de Abraham Lincoln, funcţionează de când există lumea şi se va aplica până la sfârşitul ei.

Active totale (2017): 53,49 mld. lei

Profit (2017): 1,3 mld. lei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.