100 Cei mai admiraţi CEO din România. Cine este EKATERINA EGOROVA, CEO, IKEA SOUTH EAST EUROPE, responsabilă şi pentru businessul din România

Postat la 26 decembrie 2022 134 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România. Cine este EKATERINA EGOROVA, CEO, IKEA SOUTH EAST EUROPE, responsabilă şi pentru businessul din România

#retetasuedezadebusiness #homedecor #furnituredesign

Ekaterina Egorova a preluat funcţia actuală, din care conduce operaţiunile Ikea din Croaţia, România, Serbia, Slovenia şi Ucraina în toamna anului trecut. Este, în paralel, şi CSO (Chief Sustainability Officer) pentru regiunea South East Europe. Ea a început să lucreze pentru companie începând cu anul 1998, când s-a alăturat echipei IKEA în Rusia. A avut mai multe roluri la nivel naţional, inclusiv cea de market manager, înainte de a se muta în Marea Britanie, unde a lucrat ca market area manager pentru regiunea de nord din IKEA, UK şi Irlanda.

Profilul Ekaterinei Egorova a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2022, unde s-a clasat pe locul 16 ca urmare a voturilor primite de la mediul românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.