100 Cei mai admiraţi CEO din România - 080. Carmina Luca, Director general, Carnia

Postat la 16 martie 2024 95 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 080. Carmina Luca, Director general, Carnia

Din vara lui 2006, Carmina Luca se află la conducerea Carnia, afacere fondată în 1994 de părinţii săi, Ana şi Cornel Paraschiv, activitatea principală a firmei fiind producţia de preparate din carne şi semipreparate cu marca Ana şi Cornel. Compania operează şi o reţea proprie de peste 90 de magazine, concentrate în partea de sud-est a ţării. Conform informaţiilor de la Ministerul Finanţelor, firma Ana şi Cornel a avut în 2022 o cifră de afaceri de peste 210 milioane de lei, profit de peste 30 de milioane de lei şi un număr mediu de angajaţi de 724 de oameni.

Carmina Luca, care are o diplomă în ingineria produselor alimentare, obţinută în cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, este şi proprietar al Ladrisi, cu activităţi de abatorizare.

PROFILUL EI A APĂRUT ÎN ANUARUL 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2023.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.