100 Cei mai admiraţi CEO din România - 005. Roxana Maftei, Cofondator şi general manager, Farmacia Tei

Postat la 05 ianuarie 2023 8677 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 005. Roxana Maftei, Cofondator şi general manager, Farmacia Tei

#parteneriatistoric #businesssanatos #povestiromanestidesucces

Apare constant în topul admiraţiei româneşti, şi are motive bine întemeiate să fie aici. I-a cucerit pe consumatorii români, după ce a deschis echivalentul hipermarketurilor în piaţa produselor farmaceutice şi parafarmaceutice, prin brandurile Farmacia Tei şi Bebe Tei.

Anul acesta, în povestea afacerii pe care Roxanei Maftei a pornit-o în 1992, pe când avea doar 25 de ani, a început să se scrie un nou capitol. Şi asta pentru că la 30 de ani distanţă de la fondare, compania a primit un nou vot de încredere. De data aceasta nu doar din partea consumatorilor, ci a altor doi dintre cei mai de succes antreprenori români: fraţii Pavăl, fondatorii Dedeman, care au cumpărat 30% din acţiunile grupului de firme Tei.



CITITI AICI MAI MULTE DESPRE ROXANA MAFTEI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.