1 MAI LA MARE: Turiştii se vor putea plimba cu autobuzele etajate. Care este preţul biletelor

Postat la 30 aprilie 2013 28 afişări

Autobuzele etajate vor fi reintroduse în circulaţie, miercuri, pentru turiştii care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoral, aceste mijloace de transport urmând să circule zilnic, la intervale de o jumătate de oră, între Gara Constanţa şi staţiunea Mamaia.

1 MAI LA MARE: Turiştii se vor putea plimba cu autobuzele etajate. Care este preţul biletelor

 Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Constanţa, autobuzele etajate vor intra în circulaţie de miercuri şi vor avea program de funcţionare zilnic, între orele 10.00 - 18.00. Lungimea unei curse este de aproape 30 de kilometri şi este parcursă în aproximativ o oră şi jumătate, pe traseu existând 14 staţii.

Preţul unui bilet de călătorie pentru autobuzele etajate a fost stabilit la 5 lei, tichetele putând fi achiziţionate din autobuz. Valabilitatea unui bilet este de trei ore, astfel că pasagerii pot coborî într-o staţie şi vizita un obiectiv turistic, iar apoi îşi pot continua călătoria cu un alt autobuz, cu acelaşi bilet.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/1-mai-la-mare-turistii-se-vor-putea-plimba-cu-autobuzele-etajate-care-este-pretul-biletelor-10822345
10822345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.