1 IULIE. Măsurile de relaxare au fost amânate. Care sunt noile prevederi şi în ce condiţii pot fi închise terasele

Autor: Valentin Nastaila Postat la 01 iulie 2020 868 afişări

1 IULIE. Măsurile de relaxare au fost amânate. Care sunt noile prevederi şi în ce condiţii pot fi închise terasele

1 iulie 2020 ar fi trebuit să reprezinte data la care intra în vigoare al patrulea val de relaxare. Măsurile au fost însă amânate de autorităţi. Creşterea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus din ultimele zile a fost motivul pentru care s-a recurs la această decizie.

1 iulie. Măsurile de relaxare care au fost amânate

Autorităţile avea în plan ca o dată cu 1 iulie 2020 să permită redeschiderea restaurantelor şi să permită organizarea de evenimente private în interior cu mai mult de 20 de persoane, iar în exterior cu mai mult de 50 de persoane.

 

De asemenea, tot de la 1 iulie 2020 erau prevăzute şi redeschiderea piscinelor acoperite, a teatrelor şi a cinematografelor.

Vedeţi articolul integral pe Mediafax.ro 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.