1,5 milioane de rusi sunt dependenti de heroina

Postat la 09 martie 2010 45 afişări

Aproximativ un milion si jumatate de persoane sunt dependente de consumul de heroina in Rusia, a declarat un expert din cadrul Ministerului rus al Sanatatii, citat de RIA Novosti in pagina electronica.

"Peste 500.000 de persoane sunt inregistrate in mod oficial ca dependente de droguri", a declarat Ievgheni Briun, precizand ca numarul real este de trei ori mai mare si ca aceste persoane sunt consumatoare de heroina. El a declarat, de asemenea, ca pana la trei milioane de rusi au "incercat" droguri la un moment dat in viata lor, dar ca acestea nu sunt considerate dependente de droguri. "Presa face confuzii uneori in aceasta privinta", a adaugat el. Briun a spus, de asemenea, ca 30 la suta dintre studenti consuma sau au consumat droguri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rusia,
heroina,
droguri,
consum,
dependenti,
experti
/actualitate/1-5-milioane-de-rusi-sunt-dependenti-de-heroina-5730192
5730192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.