0,6 milioane de euro din flori

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 iulie 2013 174 afişări

Grupul FlorideLux.ro, care operează şi www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, BloomNet.

0,6 milioane de euro din flori

În urma parteneriatului realizat cu 1800flowers.com, cu sediul în Carle Place, New York, compania românească are posibilitatea de a livra flori şi de a primi comenzi de aproape oriunde din lume.

“Prin afilierea la liderul pieţei globale de flori avem practic capacitatea de a livra flori în aproape orice loc din lume, precum şi posibilitatea de a primi comenzi de aproape oriunde din străinătate, lucru care reprezintă un mare plus pentru compania noastră”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al grupului FlorideLux.ro.

Compania americană este una dintre cele mai mari furnizoare de aranjamente florale din lume şi livrează flori în peste 180 de ţări prin reţeaua de florării afiliate la BloomNet, din care face parte şi FlorideLux.ro.

FlorideLux.ro a lansat şi site-ul în limba engleză DeluxeFlowerShop.com, dedicat partenerilor internaţionali ai companiei, expaţilor, dar şi persoanelor din afara ţării care doresc să trimită aranjamente florale în România. Cu noul magazin antreprenorul Marius Dosinescu mizează pe realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 150.000 de euro, din cel de-al treilea an de funcţionare al site-ului.

“Practic, prin noul magazin online vizăm extinderea afacerii într-o direcţie neexploatată până în acest moment, ca parte a strategiei noastre internaţionale. Cu DeluxeFlowerShop.com ne adresăm partenerilor internaţionali care plasează comenzi în România, precum şi persoanelor vorbitoare de limbă engleză care doresc să trimită buchete şi aranjamente florale în ţară”, a explicat Marius Dosinescu.

Valoarea medie a unei comenzi pe noul site va fi de circa 60 de euro, iar vânzările vor proveni, în mare parte, din Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Spania. Într-un procent mai mic, de 5%, DeluxeFlowerShop.com va avea şi clienţi din ţară.

Dosinescu mai controlează florăria online floridelux.ro, dar şi cosuridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro, gradinidelux.ro. Cifra de afaceri estimată pentru anul în curs se plasează la 0,6 milioane de euro, faţă de 0,5 milioane de euro anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
flori,
comenzi
/actualitate/0-6-milioane-de-euro-din-flori-11060890
11060890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.